Bloem atelier : Ipomoea / Klimmende Winde

Ipomoea Tricolor zaden Choice Mixed klimmende winde bij

Ipomoea / Klimmende Winde

  Ipomoea Tricolor zaden Choice Mixed klimmende winde is een prachtig mengsel van fraaie kleuren, op elkaar afgestemd qua groeikracht en snelheid. Plaats de klimmende winde in de tuin tegen een klimsteun in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen van de Ipomoea Tricolor verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.

  voor slechts 0.76 Euro


  Ga naar Ipomoea Tricolor zaden Choice Mixed klimmende winde


Ipomoea Tricolor zaden Flying Saucers Klimmende Winde bij

Ipomoea / Klimmende Winde

  Ipomoea Tricolor zaden Flying Saucers Klimmende Winde heeft fantastisch grote bloemen in de kleuren witblauw en blauw-wit gestreept. Plaats de Klimmende Winde in de tuin tegen een klimsteun in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen van de Ipomoea Tricolor verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.

  voor slechts 1.20 Euro


  Ga naar Ipomoea Tricolor zaden Flying Saucers Klimmende Winde


Ipomoea Tricolor zaden Heavenly Blue klimmende winde bij

Ipomoea / Klimmende Winde

  Ipomoea Tricolor zaden Heavenly Blue klimmende winde, ook bekend als Clarks's Earliest Heavenly Blue  heeft fantastisch, lichtblauwe, grote bloemen met lichte keel. Plaats de klimmende winde in de tuin tegen een klimsteun in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen van de Ipomoea Tricolor verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.

  voor slechts 0.76 Euro


  Ga naar Ipomoea Tricolor zaden Heavenly Blue klimmende winde


Ipomoea Nil zaden Grandpa Ott klimmende winde bij

Ipomoea / Klimmende Winde

  Ipomoea Nil zaden Grandpa Ott klimmende winde hiervan zijn de bloemen iets kleiner, maar echter zo ontzettend mooi en fluweelzacht. Grandpa Ott is diep paarspurper met een helder rode ster vanuit het midden. In de tuin tegen een klimsteun plaatst u de Ipomoea Nil in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.

  voor slechts 1.56 Euro


  Ga naar Ipomoea Nil zaden Grandpa Ott klimmende winde