Bloem atelier : Accessoires > Vloerkleden

Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Meerdere kleuren van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 429.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Meerdere kleuren


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Meerdere kleuren van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 629.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Meerdere kleuren


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Meerdere kleuren van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 859.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Meerdere kleuren


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Meerdere kleuren van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1169.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Meerdere kleuren


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Meerdere kleuren van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1749.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Meerdere kleuren


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Creme bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Creme van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 429.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Creme


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Creme bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Creme van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 629.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Creme


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Creme bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Creme van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 859.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Creme


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Creme bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Creme van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1169.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Creme


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Creme bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Creme van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1749.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Creme


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Roze bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Roze van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 429.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 140x200 - Roze


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Roze bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Roze van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 629.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 170x240 - Roze


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Roze bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Roze van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 859.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 200x280 - Roze


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Roze bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Roze van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1169.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 230x330 - Roze


Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Roze bij

Meubelen geldig tot Beige

Louis de Poortere

Accessoires > Vloerkleden

Beige

  Dit is de Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Roze van Louis de Poortere. Dit vloerkleed is gemaakt van o.a. Katoen. Een bloem diamant patroon in veervormige omlijstingen.De Bakhtiari wonen in het bergachtige deel van Khuzistan en de provincies van Isfahan in Iran. Het ontwerp is terug te vinden in de 'Muskabad Archives' van Louis De Poortere en heeft geleid tot de 'distressed treatment'. (verontrustende behandeling) De kleurrijke tapijten presenteren een modern plat katoenweefsel met een authentieke vintage look. Alle tapijten zijn met de hand afgewerkt, met versterkte hoeken en een antisliplaag voor een stevige pasvorm.

  voor slechts 1749.00 Euro


  Ga naar Louis de Poortere - Antiquarian Vloerkleed 290x390 - Roze