Bloem atelier : Accessoires > Kussenhoezen

Dutch Decor - Durlet Kussenhoes 45x45 - Rood bij

Meubelen geldig tot Rood

Dutch Decor

Accessoires > Kussenhoezen

Rood

  Dit is de Dutch Decor - Durlet Kussenhoes 45x45 - Rood van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een kussenhoes in de maat 45x45 cm vervaardigd van 100% polyester. Dit kleurrijke kussen heeft op de voorzijde een fotoprint van een grote bloem in de kleur fuchsia en een uni achterzijde in de kleur fuchsia. Deze kussenhoezen worden geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een 45x45 cm binnenvulling.

  voor slechts 15.95 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Durlet Kussenhoes 45x45 - Rood


Dutch Decor - Mabel Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Meerdere kleuren

Dutch Decor

Accessoires > Kussenhoezen

Meerdere kleuren

  Dit is de Dutch Decor - Mabel Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een kussenhoes in de maat 45x45 cm vervaardigd van 100% polyester. Dit kussen heeft op de voorzijde een fotoprint van een felgekleurde bloem. Deze kussenhoezen worden geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een 45x45 cm binnenvulling.

  voor slechts 8.95 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Mabel Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren


Dutch Decor - Orchid Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren bij

Meubelen geldig tot Meerdere kleuren

Dutch Decor

Accessoires > Kussenhoezen

Meerdere kleuren

  Dit is de Dutch Decor - Orchid Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Polyester. Een kussenhoes in de maat 45x45 cm vervaardigd van polyester. Het kussen heeft een foto opdruk van een orchidee bloem. Deze kussenhoezen worden geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen met een 45x45 cm binnenvulling.

  voor slechts 8.95 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Orchid Kussenhoes 45x45 - Meerdere kleuren


Dutch Decor - Sindy Kussenhoes 45x45 - Roze bij

Meubelen geldig tot Roze

Dutch Decor

Accessoires > Kussenhoezen

Roze

  Dit is de Dutch Decor - Sindy Kussenhoes 45x45 - Roze van Dutch Decor. Deze SUBCAT is gemaakt van o.a. Viscose , Polyester. Sindy heeft een mooie print van een bloem en pas perfect in een romantisch interieur. Mooi zowel voor de slaapkamer als woonkamer. Uitgevoerd in polyester. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van een kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen. Dit kussenhoesje wordt geleverd zonder binnenvulling. Ook te bestellen als sierkussen inclusief vulkussen.

  voor slechts 15.95 Euro


  Ga naar Dutch Decor - Sindy Kussenhoes 45x45 - Roze